kerst- of nieuwjaarsuitje bij Hagerhof?

 

Wist je dat....

Restaurant Hagerhof ook zeer geschikt is voor een kerst- of nieuwjaarsuitje?

kerst2

Even voorstellen


Mijn naam is Ton Baetsen, locatiemanager en tevens chef de cuisine van Hagerhof! Laat ik beginnen dat ik enorm trots ben op ons team. We werken allemaal met plezier, doen ieder dag wat we leuk vinden en doen het samen. Ons team bestaat o.a. uit deelnemers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik kan u laten weten… Er is een goede ontwikkeling gaande: Steeds meer mensen gaan inzien dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarktniet buiten de arbeidsmarkt staan, maar er juist onderdeel van zijn.

Optimale beleving aan tafel


Wij van Hagerhof vinden het belangrijk om een beleving te creëren 
voor onze gasten. Met onze locatie, ons streven naar gastvrijheid én onze bedrijfsactiviteiten op maat, merken we dat de beleving iets doet bij onze gasten: We creëren een moment dat bij blijft! Daarnaast vinden we eten en drinken sociaal goed. De beste gesprekken vinden namelijk plaats aan tafel onder het genot van lekker eten en drinken.

 

Waar is dat feestje?

 

Ik mag met trots zeggen dat wij een mooie groei doormaken. Ooit zijn we naast de kinderboerderij gestart met een gezellig pannenkoekenhuis. Na verloop van tijd bleek er steeds meer
vraag te zijn naar groeps- en bedrijfsactiviteiten. Zo hebben we al menige (bedrijfs- en familie) feestjes, vergaderingen, thema-avonden mogen organiseren voor onze gasten.

 

Santa Claus is coming to town...

 

Ook tijdens de kerstperiode ontvangen we bedrijven, voor wie we een gezellige en unieke avond organiseren. Dit kan een uitgebreid kerstdiner zijn. Maar ook een kerst- of nieuwjaarsborrel of een gezamenlijk ontbijt behoort tot de mogelijkheden. Dit jaar staan we in de periode van 9 t/m 22 december ook weer klaar voor het organiseren van uw kerstactiviteit. In de eerste weken van het nieuwe jaar kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor het proosten op het nieuwe jaar. 

Mogen we ook u begroeten in deze periode?

Bel dan even met 077 326 6540, bespreek uw wensen en wij denken graag met u mee!

 

kerst1