Dieren voeren

De leukste activiteit op een kinderboerderij is natuurlijk het voeren van onze dieren. En de dieren vinden het erg lekker om gevoerd te worden! Hiervoor zijn speciale zakjes met grasbrokken te koop in het restaurant die onze dieren veilig kunnen eten. Deze kosten € 0,50 per stuk. Het is absoluut niet toegestaan om zelf meegebracht voedsel te geven. Voeren mag je alleen aan de buitenkant van het hek van het dierenverblijf. Anders loop je de kans dat de dieren je uit enthousiasme omver lopen!


Knuffeluurtje

's Middags is er de mogelijkheid om dieren te knuffelen. Tijdens het knuffeluurtje helpt een medewerker je om de dieren uit het hok te halen om te knuffelen. Dit is alleen mogelijk als er voldoende tijd is en als er een vrijwilliger van de kinderboerderij beschikbaar is. 


Winkeltje

Wij hebben een eigen winkeltje in ons restaurant. Alle artikelen die wij verkopen hebben natuurlijk iets te maken met de kinderboerderij en dieren. Miep heeft model gestaan en het resultaat is geweldig geworden. We hebben superleuke kussens, knuffeldieren, 3D kaarten, puzzels, boeken en nog veel meer! De producten zijn voor kinderen van jong tot oud. Ook verkopen we de lekkerste honing van Venlo: deze honing wordt gemaakt door de bijen van de kinderboerderij.

Dus heb je binnenkort een verjaardag of kinderfeestje? Of wil je iemand verrassen?
Onze artikelen zijn leuk om te geven als cadeautje maar ook voor jezelf!

 

 

Nieuws